Omstreeks 1959 begon Cees van Leeuwen na een aantal jaren bij Overtoom Accountants gewerkt te hebben voor zichzelf. Met een aantal klanten die meekwamen van zijn voormalige werkgever waagde hij de sprong in het diepe. Na eerst een aantal jaren zijn kantoor in de woonkamer te hebben gehad werd er een nieuwe bovenverdieping op de woning gebouwd, waardoor er in het voorste gedeelte een prachtig kantoor verrees. Waar hij in die eerste jaren nog wel eens een extra baantje had in de zomerperiode zoals bollenrapen bij een zwager, was daar al snel geen tijd meer voor. De klanten kwamen toestromen uit de gehele regio West-Friesland en het werd heel druk. Vooral de papier-rompslomp bij de aanname van seizoenspersoneel in de agrarische sector en de daarbij behorende loonberekeningen zorgden voor veel werk in het kantoor.

Inmiddels was oudste zoon Rien op de zaterdagen en vrije uurtjes van school al regelmatig assistent. Doortellen van doorschrijfkasboeken en sorteren van schoenendozen met boekhoudingen waren zijn eerste klussen. Weer later kwam jongste zoon Ton na zijn schoolperiode permanent in het bedrijf werken en werden ook de eerste schreden op het automatiseringspad gezet. Nadat Rien in 1994 was toegetreden tot het bedrijf werd daarna al vrij snel besloten niet langer meer aan huis te blijven werken maar te investeren in een nieuw pand. In 1997 was het zover en verhuisden we naar het bedrijventerrein Vredemaker-Oost in de Goorn. In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Wieder was vanaf dat moment ons bedrijf operationeel.

Missie en visie

Missie
Cliënten de juiste inzichten verschaffen op financieel en fiscaal gebied.

Visie
Van Leeuwen wil haar cliënten optimaal bedienen op het gebied van financiële administraties en belastingzaken. Dit bereiken wij door duidelijke en heldere rapportages met als basis een goed ingerichte administratie.

Vul hier het het formulier in en wij nemen contact met u op.

Sponsoring

Waar mogelijk helpen wij organisaties met het verwezenlijken van hun doelstellingen. Zo zijn wij met nog 10 MKB ondernemingen uit de regio partner van voetbalclub St. George in Spierdijk en sponsoren het 1e elftal.